Біопрепарат для обробки насіння та розсади овочевих культур, підживлення рослин, обробки ґрунту перед посівом.
Діюча речовина: живі клітини мікроорганізмів Trichoderma harzianum, Pseudomonas putida, Paenibacillus polymyxa, Bacillus subtilis, Azospirillum brasilense.
Цільові культури: овочі.
Призначення: покращення росту та живлення овочевих культур.
Механізм дії: До складу препарату входять штами мікроорганізмів різноспрямованої дії, призначені для кращого росту та розвитку овочевих культур від моменту посіву та/або висаджування у ґрунт і впродовж усього періоду вегетації. Повноцінне живлення рослини забезпечують бактерії Pseudomonas putida та Azospirillum brasilense – псевдомонади сприяють розростанню кореневої системи для збільшення площі всисної поверхні, а асоціативний азотфіксатор Azospirillum поповнює прошарок ґрунту навколо рослини доступними для живленняи азотовмісними сполуками.
Захист овочевих культур від типових хвороб забезпечується наявністю трьох активних штамів бактерій та мікроміцетів з потужною захисною дією. Спротив патогенним формам ґрунтових мікроорганізмів чинять мікроміцети Trichoderma harzianum, які характеризуються механізмом прямого біоконтролю фітопатогенів завдяки здатності до мікопаразитизму; Bacillus subtilis синтезує сполуки з антибіотичною дією, спрямовані на руйнування клітин – збудників хвороб, а Paenibacillus polymyxa піклується про захист кореневої системи рослини, формуючи біоплівку на її поверхні.
Способи застосування: внесення в ґрунт; обробка рослин у період вегетації, насіння, розсади та саджанців; підживлення рослин.
Переваги:
- Повноцінне азотне живлення овочевих культур у період вегетації;
- Потужний захист від інфікування ґрунтовими фітопатогенами;
- Покращення вегетаційних показників та врожайності до 15%;
- Суттєве зниження норм внесення мінеральних добрив та засобів захисту рослин.
Для оформлення замовлення з розділу "Все для саду" додавайте товар у корзину або звертайтесь за номером - +38 (097) 201 - 52 - 83!!!
Основні характеристики |
ТИП ОБРОБКИ |
РІДИНА |
ВОДА, Л |
Обробка насіння
|
Капустяні, коренеплідні, гарбузові та пасльонові культури, десертні овочі |
1 – 2 л на 1 т насіння |
10 - 15 |
Зелені овочі |
0,5 – 1 л на 1 т насіння |
10 - 15 |
Обробка розсади |
1-% розчин |
- |
Обробка ґрунту |
2 -5 л на 1 га |
150 - 200 |
Обробка вегетуючих рослин |
2 – 5 л на 1 га |
150 - 200 |